Volledig scherm
© ANP Kippa

Orfeo niet de vader van Anouks baby

De zoektocht naar de vader van baby Sion gaat door. Zangeres Anouk houdt haar lippen stijf op elkaar en ondertussen zegt Orfeo Bouman 100 procent zeker te weten dat hij het jongetje niet heeft verwekt. Op zijn Facebookpagina benadrukt hij dat hij niet de vader is.

Volledig scherm
© ANP Kippa

'De insinuaties in de media omtrent mijn vermeende vaderschap is in een week tijd van een lachertje uitgegroeid tot een vervelende hetze. Het is zeer spijtig dat de sensatiepers een slaatje probeert te slaan uit hun misplaatste vermoeden en daarmee het recht denkt te hebben om het privéleven van mij en mijn omgeving te schaden', zegt Bouman.

Eerder werd de bodyguard van Paris Hilton genoemd als de mogelijke vader van Sion, maar ook hij zegt niet de vader te zijn. Ook Afrojack was kort in beeld als mogelijk papa. Anouk beviel eind juni van Sion, haar vijfde kind.

  1. Rossana Kluivert breekt in rechtbank, zoon Nino: ‘Opgelicht?! schildert mijn moeder af als misdadiger’
    EMOTIES IN RECHTBANK

    Rossana Kluivert breekt in rechtbank, zoon Nino: ‘Opgelicht?! schildert mijn moeder af als misdadiger’

    De advocaten van Rossana Kluivert hebben vanmiddag in de rechtbank in Lelystad frontaal de aanval geopend op de redactie van het onderzoeksprogramma Opgelicht?!. Advocaten Royce de Vries en Khalid Kasem stellen dat de journalisten door de ondergrens zijn gezakt door Rossana af te schilderen als een bedrieger. Rossana moest tijdens haar verklaring vechten tegen de tranen. Zoon Nino nam het voor haar op. ,,Opgelicht?! schildert mijn moeder af als een misdadiger.”