Volledig scherm
Peter Jan Rens is weer gelukkig © ANP

Peter Jan Rens (62) raakt opgewonden van Virginia (19)

Peter Jan Rens ontkende tot voor kort zijn relatie met de 19-jarige Virginia uit Tiel. Maar de twee hebben wel degelijk een relatie, en hebben besloten dit met de wereld te delen. De presentator en producent krijgt naar eigen zeggen een 'energieboost' van zijn nieuwe liefde. 'Ik ben nu desastreus en gelukkig', geeft hij toe aan weekblad Weekend.

In videobeelden die door Weekend zijn gepubliceerd is het verliefde stel te zien in een park. 'Ze heeft zo veel kracht en power. Het is iemand die waanzinnig inspireert en waarvan je gewoon helemaal opgewonden raakt. Het is een reden om door te leven', laat de 62-jarige Peter Jan los over Virginia.

Ook de 19-jarige brunette komt voor haar gevoelens uit. 'Hij maakt mij elke dag vrolijk. Hij voelt zich jong, en ik ook', zegt ze over Peter Jan. 'Ik ben nu desastreus en gelukkig', zegt de presentator over deze fase in zijn leven. Dat mensen de liefde tussen hem en Virginia afkeuren, snapt hij niet. 'Wij lopen vooraan, dus wij hebben gewonnen. Ik begrijp niets van deze mensen, ze moeten een kronkel hebben.'

De presentator en zijn vrouw Joke zijn na een relatie van 40 jaar uit elkaar gegaan. 'Ik had nooit verwacht dat ik zo gelukkig zou zijn. Het klinkt als een cliché, maar er zijn nieuwe dingen gekomen die ik nooit had verwacht. Ik ben nu 62 en om in die fase nog een kick te krijgen... Ik ga tot 150 door met deze energieboost, al zou het alleen maar zijn om mijn vijanden te treiteren', sluit Peter Jan af.