Volledig scherm
Kim Kardashian West. © AP

Politierapport zaak Kim Kardashian: ze vreesde voor haar leven

Nog geen dag na de gewapende overval op Kim Kardashian, heeft TMZ de hand weten te leggen op het politierapport van het misdrijf. De site citeert uitgebreid uit de documenten.

Volledig scherm
© Cameraploegen voor het huis in Parijs waar de overval plaatsvond. EPA

Kim verklaarde tegenover de politie dat ze vreesde voor haar leven en bang was slachtoffer te worden van een seksueel misdrijf. Ze lag in enkel een badjas in bed toen de overvallers haar appartement binnendrongen. Kim probeerde de politie te bellen, maar de telefoon werd uit haar handen geslagen. Zowel haar handen als voeten werden geboeid.

Communicatie met de daders was niet mogelijk; de vijf overvallers leken geen Engels te spreken. Wel zeiden ze steeds 'ring, ring', waardoor Kim zich realiseerde dat ze op zoek waren naar juwelen. De realityster werd tijdens de overval hardhandig opgesloten in de badkamer. Omdat ze bleef huilen en smeken, plakten de daders tape over haar mond.

Een vriendin die op een andere verdieping van het huis verbleef, hoorde boven rumoer en sloot zichzelf op in haar eigen badkamer. Vanuit daar belde ze Kims bodyguard en haar zus Kourtney. De lijfwacht kwam aan twee minuten nadat de criminelen waren vertrokken.

Intussen is duidelijk dat de overvallers er vandoor gingen met ongeveer 10 miljoen euro aan juwelen, waaronder de peperdure ring die Kim onlangs van echtgenoot Kanye West kreeg. De waarde van dat sieraad zou rond de 4 miljoen liggen.

  1. John de Mol koopt droompaard voor Britt Dekker
    update

    John de Mol koopt droompaard voor Britt Dekker

    Britt Dekker is dolgelukkig. Na een praatje met Talpa-adviseur en echtgenoot van Wendy van Dijk Erland Galjaard krijgt zij namelijk een raspaard cadeau van haar nieuwe, tijdelijke werkgever, Talpa-baas John de Mol. Op Instagram laat de 27-jarige Britt Dekker weten dat ze haar droompaard George, dat nu nog in Spanje woont, volgende week in haar stal mag verwelkomen. ,,Bedankt Erland, je mag een keer op George voor dit alles!”, schrijft een uitgelaten Britt.