Volledig scherm
Thomas Cammaert. © ANP Kippa

Relatie 'Mol' Thomas Cammaert gestrand

De relatie van Thomas Cammaert (32) is na twee jaar voorbij. De Vlaamse acteur laat weten dat het absoluut niet zijn keuze was.

Quote

Als ik gegrepen word door iemand, ga ik er volledig voor

Thomas Cammaert

,,Dat wat ik de afgelopen twee jaar met mijn hele hart wilde en kon geven voor mijn vriend was misschien niet genoeg. Dat is heel verdrietig, maar ik hoop met alles in mij dat hij het geluk en de rust zal vinden waar hij zo hard naar op zoek is'', vertelt hij aan VIVA.

De roes van Wie is de Mol?, waarin Thomas werd ontmaskerd als de Mol, helpt hem bij het verwerken van de relatiebreuk. ,,Ik ben iemand die van het leven houdt, dat heb ik altijd al gedaan. Ik ken dipjes van een paar dagen zoals ieder ander mens, maar ik ben nooit down voor langere tijd".

Thomas is nuchter en positief. ,,Dingen vormen me gelukkig de positieve kant op. Ook in de liefde. Als ik gegrepen word door iemand, ga ik er volledig voor. Er kunnen tegenwoordig allemaal relatievormen gevonden worden, maar ik wil gewoon kunnen zeggen: jij bent de allerleukste en ik ga vol voor jou."

  1. Empire-acteur Jussie Smollett na ‘verzonnen aanval’ op borgtocht vrij en terug op de set
    UPDATE

    Empire-ac­teur Jussie Smollett na ‘verzonnen aanval’ op borgtocht vrij en terug op de set

    Onder massale belangstelling van de pers is de Amerikaanse acteur Jussie Smollett, die donderdag werd opgepakt nadat hij was aangeklaagd voor het doen van een valse aangifte, later op de dag weer op vrije voeten gekomen. De rechter in Chicago besloot dat hij op borgtocht mocht worden vrijgelaten. De borgsom bedraagt 100.000 dollar (ruim 88.000 euro), melden Amerikaanse media. Smollett moet ook zijn paspoort inleveren.