Volledig scherm
Bode Miller met zijn vrouw Morgan © AP

Skilegende Bode Miller vier maanden na dodelijk ongeluk dochtertje opnieuw vader

Bode Miller is afgelopen vrijdag opnieuw vader geworden van een zoon. De vrouw van de Amerikaanse skilegende postte vier maanden geleden nog een hartverscheurende foto van hun anderhalf jaar oude dochtertje, nadat dat in een zwembad was verdronken.

Volledig scherm
Bode Miller met zijn dochtertje Emeline in februari 2017. © AFP

Een woordvoerder van de familie liet weten dat de familie dolblij is met de nieuwe aanwinst en dat moeder Morgan en haar zoon het goed maken, aldus ABC News. Al voor de tragische dood van hun dochtertje liet het stel weten opnieuw in verwachting te zijn.

De 31-jarige Morgan, een voormalig volleybalster, liet na de dood van dochtertje Emeline weten dat ze verslagen waren. ,,Nooit, in geen miljoen jaar, hadden we gedacht zulke pijn te moeten ondergaan'', schreef ze bij de foto. Het stel voert sindsdien een campagne om ouders bewuster te maken voor de gevaren van water en het aantal zwembaddoden.

Bode (40) en zijn vrouw hebben nog een zoon, Nash (3). De voormalige skikampioen heeft bovendien nog twee kinderen uit eerdere relaties, zoon Samuel (5) en dochter Neesyn (10).