Volledig scherm
Snoop Dogg komt er opnieuw af met een boete. © Brunopress

Snoop Dogg weer gepakt met drugs op zak

Rapper, en openlijk liefhebber van een illegale versnapering, Snoop Dogg is opnieuw aangehouden wegens drugsbezit. Dat gebeurde nadat politieagenten op de luchthaven van het Noorse Kristiansand ontdekten dat Snoop acht gram wiet op zak had.

Volgens showbizzsite TMZ werkte de 40-jarige Snoop mee en betaalde hij meteen de boete van 1.500 euro. De Amerikaan is in Noorwegen voor een optreden tijdens het Hove Festival.

Begin dit jaar werd de rapper gearresteerd tijdens een grenscontrole in Texas. Agenten vonden toen marihuana in zijn tourbus. Hij gaf toen aan dat hij de joints op doktersvoorschrift bij zich had. Ook toen kwam hij er met een boete vanaf.

  1. Empire-acteur Jussie Smollett na ‘verzonnen aanval’ op borgtocht vrij en terug op de set
    UPDATE

    Empire-ac­teur Jussie Smollett na ‘verzonnen aanval’ op borgtocht vrij en terug op de set

    Onder massale belangstelling van de pers is de Amerikaanse acteur Jussie Smollett, die donderdag werd opgepakt nadat hij was aangeklaagd voor het doen van een valse aangifte, later op de dag weer op vrije voeten gekomen. De rechter in Chicago besloot dat hij op borgtocht mocht worden vrijgelaten. De borgsom bedraagt 100.000 dollar (ruim 88.000 euro), melden Amerikaanse media. Smollett moet ook zijn paspoort inleveren.