Volledig scherm
© bruno

Sofia Vergara verkent Grieks strand in sexy monokini

Onlangs liet Sofia Vergara in een interview weten dat ze niet gelooft in een 'natural look'. De 41-jarige actrice is dan ook constant met haar uiterlijk bezig, zo ook zondag op het strand van Griekenland. In een monokini trok de brunette de aandacht van de paparazzi.

Volledig scherm
© bruno

Volgens persbureau Brunopress bracht de Colombiaanse Sofia tijd door met haar vriend Nick Loeb. Daarmee worden geruchten over een vermeende relatiebreuk uit de lucht geholpen. De 20-jarige zoon van Sofia, Manolo, en zijn vriendin zijn ook in Griekenland.

Op foto's is te zien hoe Sofia geniet van de zon en zich vermaakt op het strand in een zwarte monokini. Om ook voor gebruinde billen te zorgen koos de actrice voor een string exemplaar. Tussen het zonnen door bedekte ze haar bilpartij met een lichtblauwe pareo of een zwarte lange rok.

Het is niet de eerste keer dat Sofia in een sexy outfit van de zon geniet. Eerder deelde ze een foto met haar fans waarop ze een roze string-bikini draagt.

Volledig scherm
Nick Loeb © bruno
  1. Pip Pellens strijdt voor tienermeisjes in Bangladesh
    Interview

    Pip Pellens strijdt voor tienermeisjes in Bangladesh

    Actrice-presentatrice Pip Pellens (23) is samen met Sebastiaan Labrie begonnen aan een bijzondere reis naar Bangladesh. De twee stapten in het vliegtuig voor Plan Nederland en volgen in Zuid-Azië het spoor van Wedding Busters. Het gaat om vrijwilligers die proberen te voorkomen dat jonge meisjes slachtoffer worden van een kinderhuwelijk. Pip: ,,Complicaties bij een tienerzwangerschap is daar doodsoorzaak nummer 2 voor meisjes tussen de 15 en 18 jaar.”