Volledig scherm
Susan Smit en Peter Veldhoven. © anp

Susan Smit is weer vrijgezel

Schrijfster Susan Smit (41) en haar partner Peter Veldhoven zijn uit elkaar. Dat meldt het voormalig fotomodel op Twitter. ,,Elk schip is onzinkbaar'', schrijft ze. ,,Totdat het zinkt.''

Susan benadrukt dat er weliswaar veel verdriet is, maar dat de twee er alle vertrouwen in hebben dat ze hun kinderen (1 en 4 jaar) goed kunnen grootbrengen. Ze hopen een goede band te houden. ,,De liefde blijft, maar verandert van vorm'', twittert de hitschrijfster.

Talloze twitteraars betuigen Susan steun, onder wie ook Goede Tijden, Slechte Tijden-coryfee Babette van Veen. ,,Jeetje wat naar, heel veel sterkte'', schrijft de actrice. ,,Dankjewel, Babette'' reageert Susan. ,,Jij weet er alles van.'' Van Veen werd in 2010 verlaten door haar man Bas Westerweel, die er vandoor ging met de buurvrouw.

Susan en Peter hadden sinds 2009 een relatie. Ze kregen samen dochtertje Linden (4) en zoon Goof (1).

  1. John de Mol koopt droompaard voor Britt Dekker
    update

    John de Mol koopt droompaard voor Britt Dekker

    Britt Dekker is dolgelukkig. Na een praatje met Talpa-adviseur en echtgenoot van Wendy van Dijk Erland Galjaard krijgt zij namelijk een raspaard cadeau van haar nieuwe, tijdelijke werkgever, Talpa-baas John de Mol. Op Instagram laat de 27-jarige Britt Dekker weten dat ze haar droompaard George, dat nu nog in Spanje woont, volgende week in haar stal mag verwelkomen. ,,Bedankt Erland, je mag een keer op George voor dit alles!”, schrijft een uitgelaten Britt.