Sylvie geeft sexy preview nieuwe zwemcollectie

Het zit Sylvie Meis weer als gegoten: haar nieuwe zwemcollectie voor het lingeriemerk Hunkemöller. De badpakken en bikini's zijn vanaf morgen te koop, maar de kleine diva geeft vandaag alvast een sexy sneak preview.

Volledig scherm
© Hunkemöller

Uit de foto die Sylvie, die in Hamburg woont en afgelopen weekend opnieuw feestend met haar vriend Momo werd gespot in zijn club in het Zwitserse Zürich, vandaag deelde via Instagram blijkt dat de collectie niet enkel bestaat uit kleur. De bikini die Sylvie draagt is zwart, met lichtblauwe, roze en witte details rond de neklijn.

,,Just a little tease'', schrijft ze enthousiast bij het kiekje waarop ze op het strand tegen een model aanleunt en lachend haar hoofd op zijn schouder legt. Hoogstwaarschijnlijk is Kay Nambiar de man naast Sylvie. In januari maakte hij onderdeel uit van de Hunkemöller-fotoshoot op het paradijselijke eiland Phuket. Daar werd ook een commercial opgenomen.

Sylvies make-up werd verzorgd door haar vaste visagiste Serena Goldenbaum. De Sylvie Collection is vanaf morgen online te koop en ligt vanaf 9 mei in de winkels.

Volg AD Show op Facebook en Twitter.