Sylvie Meis bekritiseerd om kerstig divagedrag

Sylvie Meis (37) pakt flink uit deze Kerstmis. De kleine diva heeft een torenhoge kerstboom opgetuigd met roze strikken, kleurige kerstballen en rode zuurstokjes. Voor de gelegenheid hulde ze zich in een strapless feestjurkje en stiletto's. Niet iedereen kan het kerstige tafereel waarderen. Het is in scène gezet, menen instagramgebruikers.

,,Santa Baby'', zet de presentatrice de toon bij de betreffende foto op haar instagramaccount. ,,Het is tijd om de kerstboom op te tuigen.'' La Meis laat ook los dat ze veel houdt van het feestseizoen.

Het beeld laat een vrolijke Sylvie zien, gekleed in een donkerblauw jurkje en nude hoge hakken. Ze legt de laatste hand aan haar overdadige boom, die van top tot teen in het roze is gestoken. Met haar 1.58 meter en een boom van 2,5 meter hoog, steekt het ding flink boven haar uit.

PR-stunt
De gestrikte kersttakken worden prachtig bevonden door fans van Sylvie, maar er klinkt ook kritiek. ,,Anders versier jij even de kerstboom op je pumps'', zo is te lezen. Ook wordt in twijfel getrokken of het La Meis zelf was die een creatieve bui had.

,,Sorry, maar niemand tuigt een door een interieurontwerper bedachte boom op in een cocktailjurkje en hoge hakken'', ,,Nog nooit iemand op zulke palen een boom op zien tuigen, maar wel leuk voor het plaatje'' en ,,Ik versier mijn boom ook altijd in een fashionjurkje #prstunt'' roepen anderen.

Sylvie zelf reageert niet op de kritiek. Wel reageert ze op een nieuwsgierige twitteraar, die zich afvraagt hoe hoog de kerstboom is. ,,Hoger dan ik! Vandaar die hoge hakken in plaats van een trap.''

Volledig scherm
Sylvie is een liefhebber van mode met een pikante touch. Hier tijdens een liefdadigheidsevenement voor de Duitse tv, in Berlijn. © reuters
  1. Fans ontdekken ‘coke’ op Friends-foto Jennifer Aniston en staan compleet versteld

    Fans ontdekken ‘coke’ op Friends-fo­to Jennifer Aniston en staan compleet versteld

    Eerder was het Kim Kardashian met haar billen, nu heeft Jennifer Aniston (50) het internet ‘gebroken’ door lid te worden van Instagram en haar eerste openbare foto te delen. Het gesprek op het fotoplatform gaat echter over iets anders. Aandachtige volgers hebben een detail ontdekt op de Friends-foto die ze deelde en kunnen hun ogen niet geloven. ‘Wat een manier om je entree te maken op sociale media’, klinkt het. Wat is er aan de hand?