Sylvie slaat zich door persdag in naveldiep decolleté

De 37-jarige Sylvie Meis heeft dinsdag een pikante outfit gekozen om haar nieuwe lingerielijn te promoten in Duitsland. La Meis, die in Hamburg woont, werd in Berlijn gespot met een naveldiep decolleté. De presentatrice voelde zich prima op haar gemak in een 'little black dress' met goudkleurige gesp en hoge hakken.

De blonde diva stond de hele dag internationale pers te woord om alles te vertellen over haar nieuwe Sylvie Collection, die onderdeel is van het lingeriemerk Hunkemöller en ter ere van Kerstmis vanaf november in de winkels ligt. La Meis liet zich inspireren door New York. ,,The city that never sleeps... Cool, sexy en verleidelijk NYC!'', schrijft ze op Instagram.

Voor de gelegenheid ging ze gekleed in een zwart jurkje van het Parijse modehuis Balmain. Sylvie liet zich uitgebreid fotograferen in het Berlijnse restaurant Parker Bowles op een witte stoel, met één van haar creaties naast zich. Het werd een lange dag, zo blijkt uit een bijschrift bij een tweede foto. ,,Diep aan het ademhalen tussen de interviews door... #marathon''.

Onzichtbaar
De uitgenodigde fotografen die dachten een glimp van het decolleté van La Meis vast te leggen op de gevoelige plaat, trokken echter aan het kortste eind. In het bijzijn van bestuursvoorzitter Philip Mountford en hoofdontwerpster Zoe Price-Smith draaide Sylvie haar lijf tijdens een fotosessie voor de toegestroomde fotografen richting haar werkgever, waardoor haar diepe decolleté niet meer zichtbaar was.

La Meis in New York.
Volledig scherm
La Meis in New York. © Hunkemöller