Volledig scherm
© ANP Kippa

Theo Maassen voor het eerst sinds jaren weer in theater

Cabaretier Theo Maassen (49) gaat het komende jaar weer het theater in. Hij gaat de komende maanden try-outs doen voor zijn nieuwe voorstelling Vankwaadtoterger. De verwachting is dat hij in het seizoen 2016-2017 een tour langs de grote theaters gaat maken. Dat heeft Maassen vrijdag op zijn website gemeld.

Volledig scherm
© anp
Quote

Onbehagen houdt ons land in een ijzeren greep. Is het ooit zo bar en boos geweest?

Theo Maassen

Het wordt zijn achtste reguliere programma; het laatste was Met alle respect, dat hij tussen 2010 en 2012 speelde. Wel maakte Maassen in 2013 een oudejaarsconference.

,,Alarmerende situaties vechten om voorrang'', schrijft de cabaretier over zijn nieuwe voorstelling op de website. ,,Culturen botsen op elkaar als autootjes op de kermis. Onbehagen houdt ons land in een ijzeren greep. Is het ooit zo bar en boos geweest? 'Het is oorlog!' roepen onze leiders. Maar wie is de vijand? En veel belangrijker nog: Wie zijn wij?''

Behalve als cabaretier is Maassen de afgelopen jaren ook actief geweest als acteur, onder meer in de film Bro's before ho's, en als presentator van de serie '24 uur met' . De voorverkoop voor de try-outs is deze week van start gegaan.

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement