Volledig scherm

Uit ambt gezette Bram Moszkowicz gaat lesgeven aan collega's

Een opvallende nieuwe job voor oud-strafpleiter Bram Moszkowicz: de advocaat gaat namelijk zijn voormalige collega's les geven. De kersverse docent 'Overtuigend Pleiten' staat op 14 december vier uur lang voor de klas bij de SDU in Den Haag.

 1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
  12

  Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?
 2. ‘Ik voel me niet goed, Paul, ik voel me verward’: zo verliepen de laatste dagen van top-dj Avicii
  PREMIUM

  ‘Ik voel me niet goed, Paul, ik voel me verward’: zo verliepen de laatste dagen van top-dj Avicii

  ,,In zijn broekzak, zijn toilettas, in een leeg blikje... Overal verstopte hij pillen.” Hij maakte miljoenen fans gelukkig met zijn muziek, maar achter de schermen worstelde wereldster Avicii met zijn zelfbeeld, aanhoudende verslavingen en een onuitputtend verlangen naar erkenning. In zijn officiële biografie, die deze week uitkwam, wordt duidelijk hoe de laatste dagen van Tim Bergling verliepen, voor hij op 20 april 2018 overleed in Oman. Hoopvolle dagen, zo blijkt uit getuigenissen, tot een noodlottige ontmoeting met wat fans het tij doet keren.