Vriendin Arie Boomsma is fotomodel en yogalerares

Arie Boomsma (40) gaf deze week toe dat hij al geruime tijd een nieuwe vriendin heeft, maar haar identiteit wilde hij graag nog even buiten de publiciteit houden. Desondanks is vandaag op markante wijze toch uitgelekt wie het hart van de KRO-NCRV-presentator momenteel zo op hol brengt. Het gaat vrijwel zeker om parttime model en yogalerares Romy Houwer.

Volledig scherm
De lelie op de arm van Arie. © Instagram

Romy zette vandaag een fotootje op Instagram waarop te zien is hoe zij een tatoeage laat zetten van een zogenoemde Fleur-de-lys: een gestileerde lelie die het heraldische symbool is van de Italiaanse stad van Florence. Eerder deze week liet toevallig Arie Boomsma eveneens zo'n lelie zetten. Romy schreef op Instagram een hartje bij haar tatoeagefoto. Dat is volgens de website Glamour hét bewijs dat de twee een relatie hebben.

Romy en Arie hebben hun romance nog niet officieel bevestigd. Arie zei deze week tegen het AD 'dat het fantastisch gaat'. Boomsma, die alweer een tijdje vrijgezel was, was de laatste jaren vaak openhartig over zijn wisselende contacten. ,,Ik ben de afgelopen tijd veel vrijer met seks omgegaan,'' zei hij onlangs tegen Viva.

Arie is binnenkort te zien in het nieuwe KRO-programma De Roze Wildernis waarin hij met homoseksuele jongeren en hun vader door Argentinië trekt.