Volledig scherm
© EPA

Wereldberoemde Miss Nederland: Fans willen me hier houden

Miss Nederland Zoey Ivory voelt zich overweldigd na de duizenden reacties en aandacht van de media die ze heeft gekregen nadat een filmpje waarin ze met haar billen schudt, viraal ging. ,,Fans vragen me om in de Filipijnen te blijven. Mijn telefoon ontploft en er komt geen einde aan", vertelt de Almeerse trots aan de Filipijnse nieuwssite ABS-CBN News.

La Ivory werd afgelopen weekend tijdens een onbewaakt moment gefilmd. De 23-jarige brunette showde haar dansmoves op het podium van de Miss Universe-verkiezing op Beyoncé's hit 'Single Ladies'. ,,Ik had eerst niet door dat mensen naar mij keken. Pas toen ik gefluit en gejoel hoorde, liet ik mezelf nog wat meer gaan", lacht ze.

Toekomstplannen

Quote

Fans hebben zelfs contact opgenomen met mijn vliegmaat­schap­pij en stellen voor om mij niet terug te laten vliegen

Zoey Ivory

De brunette moest de wereldbekende competitie al vroeg op de avond verlaten, maar wist vele harten te stelen. ,,Het is ongelooflijk. Ze zeggen dat ik moet blijven. Sommige fans hebben zelfs contact opgenomen met mijn vliegmaatschappij en stellen voor om mij niet terug te laten vliegen", aldus Zoey. 

De Flevolandse schone stelt haar aanbidders niet teleur. ,,Maar ik kom terug. Ik vind het geweldig hier: het weer,  de mensen en het land. Als ik alles heb afgerond als Miss Nederland, kom ik hier wonen", besluit ze.