Maaike Timmerman

Ben ik er toch ingetuind! Even snel getrouwd vanmiddag, een heel leuk 'moetje' ūü§óūüėć Marten Blankesteijn

WNL-presentatrice Maaike Timmerman getrouwd: 'Een heel leuk moetje'

De zwangere WNL-presentatrice Maaike Timmerman (29) is getrouwd. Ze gaf vrijdag haar jawoord aan Marten Blankesteijn: medeoprichter van Blendle. 'Ben ik er toch ingetuind. Even snel getrouwd, een heel leuk moetje', schrijft ze op Facebook.

Op bijbehorende foto's is te zien is dat ze in een sobere setting de trouwakte ondertekende en het huwelijk vervolgens bezegelde met een kus. Op vrijdagochtend presenteerde ze nog gewoon Goedemorgen Nederland en ging na de plechtigheid direct door naar de mondhygi√ęniste. Een romantische trouwjurk en andere toeters en bellen waren niet aan het koppel besteed. Marten had voor de trouwerij een nieuwe spijkerbroek gekocht: zijn eerste jeans in vijf jaar. Kosten 30 euro. Een huwelijksreis is niet aan de orde. Het koppel wil 'een paar daagjes thuis niks doen'. Maaike maakte onlangs bekend zwanger te zijn. In september verwacht het kersverse echtpaar een zoon.

Maaike Timmerman

Voor het ondertekenen van de trouwakte heb ik gisteren nog gewoon de uitzending gedaan! Maar dan wel extra gezellig met Simon Timmerman en Martijn van den Hoek op bezoek ūüėė

Volledig scherm
© ANP Kippa
Volledig scherm
© Whatsapp
Volledig scherm
Maaike Timmerman is vrijdag getrouwd met Marten Blankesteijn. © Facebook