Volledig scherm
© EPA

Woeste Craig pakt mobiel af van fotograferende fan

Daniel Craig heeft het helemaal gehad met opdringerige fans. De James Bond-ster zette tijdens het winkelen een van zijn belagers flink op zijn nummer.

Samen met echtgenote Rachel Weisz begaf hij zich in het wild toen een vreemde met zijn telefoon een foto probeerde te nemen van het stel. De 45-jarige Craig schreeuwde volgens Daily Star: 'Is het echt zo interessant dat ik samen met mijn vrouw boodschappen aan het doen ben?' Vervolgens pakte hij het mobieltje af terwijl Rachel haar man probeerde te kalmeren.

'Daniel was heel boos', zegt een ooggetuige. 'Het zag er zelfs naar uit dat hij de telefoon kapot wilde maken.' Rachel was opvallend kalmer. 'Ze gaf de man een strenge, maar beleefde lezing over privacy. Ze wist de boel echt te kalmeren. Het had uit de hand kunnen lopen.'

Sorry
Weisz droeg haar man op de telefoon terug te geven. Dat deed hij, maar hij vroeg de Bond-fan wel om de video of foto die hij van de acteur had gemaakt te verwijderen. De beschaamde fan bood zijn excuses aan.

De 45-jarige acteur is erg gesteld op zijn privacy. Eerder haalde hij publiekelijk uit naar de Kardashians. Craig noemde hen een stel idioten omdat ze hun privéleven 'zo op straat gooien'.