Yolanthe mept er driftig op los in Turkse politiefilm

VideoYolanthe Sneijder-Cabau speelt een wel heel prominente hoofdrol in de nieuwe Turkse filmkomedie Polis Akademisi Alaturka. In de trailer die de filmmaatschappij heeft vrijgegeven deelt de 29-jarige actrice annex voetbalvrouw schijnbaar zonder enige moeite de nodige rake karatetrappen uit. Ook is te horen dat de brunette, die al een tijdje samen met manlief Wesley in Istanboel woont, inmiddels een aardig mondje Turks spreekt.

Polis Akademisi Alaturka is een Turkse filmkomedie waarin het ietwat maffe politiekorps de strijd aangaat met al even hilarische criminelen. Yolanthe speelt een kordate agente die kennelijk gespecialiseerd is in oostere vechtsporten. Daarmee drijft ze niet alleen misdadigers tot grote wanhoop, maar ook haar collega's. De toplaag van het politiekorps is echter niet alleen onder de indruk van haar rake trappen en klappen. Ook haar verschijning - superstrakke trainingspakjes en een zwoele oogopslag - zorgen voor de nodige opschudding.

Yo komt in het clipje regelmatig voorbij en is ook met een mysterieuze grijns afgebeeld op de filmposter. De Nederlandse actrice ziet er in de film overigens nog net zo uit als een paar jaar geleden. Onlangs domineerde ze het nieuws nadat ze bij RTL LateNight verscheen met schijnbaar totaal andere looks. Menigeen beschuldigde haar van het gebruik van fillers en botox. Uiteindelijk bleek het te liggen aan matige belichting in de studio in combinatie met andere make-up. In de Turkse film zit het kennelijk wel goed met de belichting. Wanneer de opnames zijn afgerond is echter niet helemaal duidelijk.

Yolanthe gaf eerder al aan de Tukse taal aardig te beheersen. Toen ze net in Istanboel woonde, dook ze bijna dagelijks in Turkse taalboeken om de taal machtig te worden. ,,Ik ga ook in mijn eentje boodschappen doen, om de taal snel onder de knie te krijgen,'' zo liet ze weten aan het AD.

Volledig scherm
© Youtube
Volledig scherm
© YouTube
Volledig scherm
© YouTube
Volledig scherm
© YouTube
Volledig scherm
De filmposter © YouTube