Zanger Rinus brengt met single ode aan Zwarte Piet

VideoDe hele discussie over Zwarte Piet heeft Zanger Rinus doen besluiten een nummer te wijden aan de pieterbaas.

De Nederlander brengt in zijn nieuwste schlager 'Koele Piet Piet Piet' een ode aan Zwarte Piet en laat duidelijk merken dat een feest zonder het hulpje van Sinterklaas niet hetzelfde is.

De clip werd gisteren op YouTube gepubliceerd.

 1. Actrice uit rechtbank gezet na maken verboden opname Sonja Holleeder

  Actrice uit rechtbank gezet na maken verboden opname Sonja Holleeder

  De Nederlandse actrice Marit van Bohemen (46) is vandaag verwijderd uit de zwaar beveiligde rechtbankbunker in Amsterdam, omdat ze met haar telefoon geluidsopnames had gemaakt van de stem van Sonja Holleeder. Van Bohemen gaat de rol van Sonja spelen in een nieuwe, zesdelige dramaserie over de bestseller Judas die werd geschreven door Astrid: de zus van topcrimineel Willem Holleeder. ,,Ik was me van geen kwaad bewust'', aldus Marit.
 2. Watson doneert miljoen aan #MeToo-fonds, open brief 200 sterren tegen misbruik
  Aanloop naar Bafta's

  Watson doneert miljoen aan #MeToo-fonds, open brief 200 sterren tegen misbruik

  Harry Potter-actrice Emma Watson heeft een miljoen Britse pond gedoneerd aan een nieuw fonds ten behoeve van slachtoffers van seksueel geweld. De gift van omgerekend 1,3 miljoen euro gaat gepaard met een open brief waarin tweehonderd Britse en Ierse sterren oproepen tot het beëindigen van seksuele intimidatie op de werkvloer. Ook pleiten ze in de brief voor gelijke beloning van mannen en vrouwen.