Zusterliefde: Doutzen en Rens Kroes

Doutzen Kroes is dankzij haar modellenwerk voor lingeriehuis Victoria's Secret inmiddels zo bekend dat bijna iedereen haar naam kent. De naam Rens zal niet meteen bij iedereen een belletje doen rinkelen. Toch timmert het jongere zusje van het Nederlandse topmodel hard aan de weg.

Rens Kroes is voedingsconsulente. Ze wisselt regelmatig voedingstips uit met haar beroemde zus. Hoewel Doutzen veel van huis is, zijn ze en haar zusje erg close. Zo postte ze gisterenavond bovenstaande foto op Twitter. 'Love my sis', schreef ze erbij.

Toch verschillen de twee erg van elkaar, maar dat is volgens Rens helemaal niet erg! 'We hebben om te beginnen een heel andere lichaamsbouw, maar ik ben heel gelukkig met mijn lichaam en mijn rondingen. Ik hoef niet per se zo'n lijf als Doutzen. Ze heeft een heel mooi lichaam hoor, maar met uiterlijke dingen hebben we nooit geconcurreerd. Ik ben heel gezond en vind mezelf er ook goed uitzien. Ik denk dat Doutzen en ik qua sport ongeveer hetzelfde doen', zei ze in een interview met Grazia.