Getty Images
Volledig scherm
© Getty Images

Black Friday start deze week, we zetten de eerste techaanbiedingen op een rij

Op vrijdag 26 november is het weer Black Friday. Webwinkels verwachten gigantische drukte tijdens het jaarlijkse evenement, maar hoe bereid je je nou voor op de aanbiedingen? We helpen je op weg.

71 reacties

 • De Paashaas

  1 week geleden
  Mijn ervaring is dat je na de kerst pas echt goedkoper uit bent en er goede aanbiedingen zijn, met name mbt kleding. Algemene tip: loop nooit met de meute mee.
 • Wendy De De jong

  1 week geleden
  mediamarkt is duur zojuist chromecast ultra gekocht in de google store voor 22 euro die is bij mediamarkt gewoon 80 euro is nog al een verschil behoorlijk oplichters zijn het
 • Klaas Roossien

  1 week geleden
  Vergeet de Samsung Watch €100 korting maar sinds gisteren geen gratis horlogebanden meer ter waarde van € 80 Sigaar uit eigen doos
 • Middendorp

  1 week geleden
  Wat een hoop negatieve reacties. Eens dat er sommige bedrijven, voor einde boekjaar, een klapper willen maken. En ook eens dat sommige dat niet helemaal netjes doen maar heel veel retailers en merken doen echt hun best mooie aanbiedingen neer te zetten. Soms niet de once in a lifetime, maar gewoon een goede deal. Beter dan vlak voor kerst een paniek aankoop voor volle mep ;)
 • Marco S. Zelf

  1 week geleden
  Oppassen bij Mediamarkt! Zij hebben diverse (ook duurdere) producten die tijdens Black Friday duurder zijn dan 2 weken ervoor. TV’s kunnen zomaar €100 duurder uitvallen.