-
Volledig scherm
- © ANP XTRA

Bloedrode dag op cryptomarkt: bitcoinprijs daalt tientallen procenten

UpdateBitcoin en andere cryptovaluta beleefden vandaag een dieprode dag. De bekendste digitale munt verloor ruim 20 procent van zijn waarde, de prijs van een aantal andere munten halveerde zelfs. Eén bitcoin was op een gegeven moment vanmiddag ongeveer 27.000 euro waard. Later op de dag steeg de waarde van bitcoin wel weer.

19 reacties

 • Marc Plet

  6 maanden geleden
  Ik doe niet mee met de crypto hipsters omdat ik gewoon geen zin heb om me te verdiepen in koersen en weet ik veel wat voor geldzaken. Verder stoor ik me vooral aan het feit dat crypto is gekaapt door het kapitalisme. Ooit bedoeld als transparante, de-centrale betaalwijze. Wederom in handen van de rijken.
 • M. Angel

  6 maanden geleden
  Bitcoins en beleggen is gokken. Wij zijn er toevallig goed vanaf gekomen dus je kunt mij niet beschuldigen van onwetend of jaloersie, maar diegene die het van ons kocht lijd nu pijn. Dus bedenk dat alles wat je besteed weg kan zijn. En fanboys hebben baat bij al dat opblazen en verkopen van een fantasie.
 • Drain Bamage

  6 maanden geleden
  Het begint me inmiddels een beetje te irriteren dat het AD dagelijks met die crypto bezig is en dan voornamelijk alleen maar PRO-crypto op een spammerige manier. Persoonlijk ben ik daarom blij dat het nu een keertje een negatief bericht is. Wat mij betreft houdt het hier dan ook mee op. Een krant hoort nieuws te brengen en geen tientallen links en verhalen met hoe 'fantastisch' die BitCoin dan wel niet is.
 • van Slooten

  6 maanden geleden
  Gewoon uitzoomen, niks aan de hand.
 • Co Zwemmer

  6 maanden geleden
  Wanneer een trendsetter -zoals Musk is - aankondigt geen crypto meer te accepteren bij Tesla valt daar weinig positiefs uit te halen.