BN'ers bespotten Yolanthe via Twitter over 'Ibiza-foto'

Yolanthe Sneijder-Cabau wordt via Twitter fijntjes herinnerd aan haar onhandige actie van gisteren. Toen postte de BN'er via social media een foto van - waarschijnlijk - Thailand, met het onderschrift weer terug op Ibiza te zijn. Met de hashtag #yolanthetweet wordt de vrouw van Wesley Sneijder nu op de hak genomen door bekende en minder bekende Nederlanders. 'Hier in Den Haag is het ook lekker weer hoor', twittert presentator Dennis Storm, daarbij verwijzend naar een foto van een parelwit tropisch strand en een azuurblauwe zee.

Volledig scherm
© Screenshot

Storm, Renate Gerschtanowitz, Jochem Myjer, Frits Sissing, het kan ze niet gek genoeg zijn. Met ludieke tweets over de plaats waar ze zich momenteel zouden bevinden of over hetgeen ze aan het doen zijn, zetten ze hun volgers op het verkeerde been, om ze daarna met de bijbehorende foto in vertwijfeling achter te laten.

'Groetjes uit Sittard! Heerlijk!, post cabaretier Jochem Myjer, terwijl hij met een bord eten en in blote bast op het strand staat.

'Heerlijk om weer bij SBS te zijn met dit prachtige uitzicht op het IJ', stuurt Renate Gerschtanowitz de sociale wereld in. De foto is er een van de skyline van New York.

Yolanthe
Het gewraakte twitterbericht van Yolanthe is van gisteren. 'Goedemorgen prachtig eilandje. Terug op Ibiza voor familiebusiness. Dikke kus voor jou', schreef de presentatrice bij de foto. Op het bootje dat in de zee dobbert, prijkt echter de vlag van Thailand. Het plaatje is genomen op het wereldberoemde Maya Beach bij de eilandengroep Phi Phi, waar ook de film The Beach met Leonardo DiCaprio is opgenomen.

Yolanthe heeft naar alle waarschijnlijkheid in Google gezocht op Ibiza. Een van de eerste afbeeldingen die dan verschijnen is deze foto uit Thailand.