In 2018 hebben meerdere Europese consumentenorganisaties al klachten ingediend over Google, dat de Europese privacywetgeving zou overtreden.
Volledig scherm
In 2018 hebben meerdere Europese consumentenorganisaties al klachten ingediend over Google, dat de Europese privacywetgeving zou overtreden. © ANP

Consumentenbond stapt naar rechter omdat AP niet over Google-klacht besluit

UpdateDe Consumentenbond stapt naar de rechter omdat de Autoriteit Persoonsgegevens (AP) nog altijd geen besluit heeft genomen over een klacht van de bond tegen Google uit 2018. 

 1. Soundbars, subwoofers en slimme assistenten: dit zijn nu de beste deals voor geluid
  Cyber Monday 2020

  Soundbars, subwoofers en slimme assisten­ten: dit zijn nu de beste deals voor geluid

  Het is Cyber Monday, een commerciële feestdag waarop in navolging van Black Friday de meeste webwinkels met bizarre aanbiedingen smijten. Maar er zijn ook zaken die de boel oplichten en prijzen eerst hoger maken, alvorens ze te verlagen. Deze site houdt hen in de gaten met onze prijsvergelijker die je onderaan dit artikel vindt. Vandaag nemen we een kijkje naar de slimme speaker.
 2. Bekende youtuber (34) beschuldigd van veroorzaken beursgekte: ‘Dit is belachelijk’

  Bekende youtuber (34) beschul­digd van veroorza­ken beursgekte: ‘Dit is belache­lijk’

  Een particuliere Amerikaanse belegger die op YouTube een kanaal met 420.000 abonnees beheert, wordt aangeklaagd vanwege betrokkenheid bij de opmerkelijke stijging van de aandelen van computerspellenwinkel GameStop. De 34-jarige Keith Gill zou zijn volgers op YouTube en Reddit hebben opgeroepen op grote schaal de financiële markt te manipuleren. In een schriftelijke verklaring weerspreekt Gill alle aantijgingen. ‘Ik behoor niet tot groepen die probeerden de prijs op te drijven.’
 1. Niet vaccineren, wel naar Vondelpark: 'Jongeren zijn juist grootste verspreiders'
  Play

  Niet vaccineren, wel naar Vondelpark: 'Jongeren zijn juist grootste versprei­ders'

 2. Prachtassist Frenkie de Jong op Messi helpt Barcelona aan overwinning
  Play

  Prachtas­sist Frenkie de Jong op Messi helpt Barcelona aan overwin­ning