Twitter is akkoord met de overname van het socialemediabedrijf door Tesla-topman Elon Musk.
Volledig scherm
PREMIUM
Twitter is akkoord met de overname van het socialemediabedrijf door Tesla-topman Elon Musk. © Patrick Pleul/dpa-Zentralbild PO

Critici bezorgd om overname Twitter: ‘Honderden mensen die kritiek op Musk hebben blokkeerde hij’

De overname van Twitter door Elon Musk is een stap dichterbij gekomen. Critici van de flamboyante ondernemer houden hun hart vast.

27 reacties

 • Fred Barendse

  2 maanden geleden
  Nooit goed dat 1 persoon teveel macht heeft. In feite is dat ook nooit zo. Het is meestal de hofhouding van dat soort figuren die de zaakjes regelt. Musk denk dat hij de Messias is. Enge mannetjes. Zo "leuk" dat het "Vrije Westen" verworden is tot een imperialistisch wangedrocht. Grondstoffenroof all over the place. Gebracht als het opkomen voor mensenrechten en democratie (ook zo'n goed overkomend toverwoord) Lang leve de Verenigde Europese Compagnie (VEC) Sociaal Democratie=Dood
 • Karel Tichmann

  2 maanden geleden
  Vergouwen; Het probleem van de wereld is niet dat er teveel mensen zijn, maar een gebrek aan politieke en economische vrijheid! De inherente ondeugd van kapitalisme (het beste systeem van de wereld), is de ongelijke verdeling van zegeningen, de irrationele overtuigingen en emoties van socialisme is de gelijke verdeling van armoede en ellende. Het is ook niet vanwege de goedheid van de slager, de brouwer, de boer of de bakker dat wij ons eten verwachten, maar vanwege hun kapitalisme eigenbelang.
 • J Vergouwen

  2 maanden geleden
  Onze aarde is niet bestand tegen het groeiend aantal menselijke activiteiten en hun neoliberalisme met zijn ongebreidelde hebzucht, concurrentiestrijd en groei-economie. Onze aarde heeft haar limieten qua grondstoffen, vervuiling etc en reageert middels mensonvriendelijke veranderingen. Onze aarde schreeuwt juist om regulering door democratische overheden met hele slimme, onbaatzuchtige mensen, oftewel Beschaving. De huidige autoritaire hebzuchtige oligarchen leiden tot ons aller ondergang.
 • H. Ruitenbroek

  2 maanden geleden
  de Poetin van het bedrijfsleven. Tesla en Twitter zijn allebei troep van deze tijd.
 • Karel Tichmann

  2 maanden geleden
  Op basis van opvallende irrationele overtuigingen en emoties ondermijnen al jarenlang de moderne linksdenkende met gebruik van Twitter op meedogenloze wijze de belangrijkste principes waar onze vrijheid op gebaseerd is. Deze dagelijkse propaganda tegen de normale verantwoordelijkheden van volwassenen en eisen dat links de plicht heeft van de ouderlijke overheid, om voor de bevolking te zorgen van de wieg tot aan het graf. Het is net of we in de "Matrix" leven, en de "blue pill" geslikt hebben.
 1. Waarom is mijn internetverbinding trager dan beloofd?

  Waarom is mijn internet­ver­bin­ding trager dan beloofd?

  Wil je weten hoe snel je huidige internetverbinding op je apparaat is, tik dan ‘Hoe snel is mijn internet?’ in Google. Er komt dan een blok met een Internetsnelheidstest naar boven, waarbij je direct in de zoekmachine kunt testen hoe snel je internet is. Druk op ‘Snelheidstest uitvoeren’. Na enkele seconden verschijnt de download- en uploadsnelheid van je apparaat in beeld. Een snelheidstest kun je ook uitvoeren in de browser via speed.measurementlab.net of speedtest.net.