De Nationaal Coordinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV) Pieter-Jaap Aalbersberg tijdens het vragenuur in de Tweede Kamer. Uit de analyse van de NCTV blijkt dat de overheid en bedrijven hun ‘digitale weerbaarheid’ nog ‘niet overal op orde’ hebben.
Volledig scherm
De Nationaal Coordinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV) Pieter-Jaap Aalbersberg tijdens het vragenuur in de Tweede Kamer. Uit de analyse van de NCTV blijkt dat de overheid en bedrijven hun ‘digitale weerbaarheid’ nog ‘niet overal op orde’ hebben. © ANP

Cyberaanvallen: topsegment criminelen begint samen te werken

Het ‘topsegment’ van cybercriminelen werkt steeds vaker samen voor cyberaanvallen, afpersing en het stelen van informatie.

  1. Eerste offline gametoernooi in Nederland sinds coronacrisis heeft prijzenpot van 1500 euro

    Eerste offline gametoer­nooi in Nederland sinds coronacri­sis heeft prijzenpot van 1500 euro

    De Esports Engineers organiseren op 18 juli een Call of Duty Warzone-toernooi in Den Helder onder de naam Double Shot League 2020. Het is het eerste offline gaming event sinds de richtlijnen omtrent het coronavirus zijn versoepeld. Naast het toernooi is er op deze dag ook de mogelijkheid om naar sprekers te luisteren, influencers te ontmoeten en is het hele toernooi te volgen via een livestream.