Myjer staat met 'De Bonaire-meneer' op nummer 1 in de Top 10 Trending Video’s van 2020 in Nederland.
Volledig scherm
Myjer staat met 'De Bonaire-meneer' op nummer 1 in de Top 10 Trending Video’s van 2020 in Nederland. © ANP Kippa

Dit zijn de best bekeken youtubevideo’s van het jaar

Jochem Myjer heeft met ‘De Bonaire-meneer’ de meest bekeken youtubevideo van 2020 in Nederland op zijn naam staan. Hij staat daarmee op nummer 1 in de Top 10 Trending Video’s van 2020. NikkieTutorials, het account van visagiste Nikkie de Jager, staat op de tweede plek met haar ‘I’m coming out’ video. Op de derde plaats is doe-het-zelver Mr. Tfue geëindigd. 

 1. Beruchte amateurvlogger (41) mag Aldi niet meer in na relvideo: ‘Geen spijt, ik lach om de reacties’
  PREMIUM
  aangifte

  Beruchte amateur­vlog­ger (41) mag Aldi niet meer in na relvideo: ‘Geen spijt, ik lach om de reacties’

  Een 41-jarige man uit Oldenzaal die in opspraak raakte nadat hij een filmpje maakte van een minderjarige medewerker van de Aldi, mag die supermarkt niet meer in. De amateurvlogger heeft een winkelverbod gekregen. ,,De Aldi heeft ook aangifte tegen mij gedaan, omdat ik een medewerker bedreigd zou hebben. Onzin, we hebben het filmpje zelfs twee keer overgedaan.” Een woordvoerder van de Aldi ontkent dat de jongen op de hoogte was van de video en betreurt de ontstane ophef.
 2. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen
  21

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.
 3. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.