Volledig scherm
Galaxy A50 © Tweakers

Dit zijn deze week de eerlijkste en beste tech-koopjes

Het is weer donderdag en dat betekent dat AD Tech een kijkje neemt naar de eerlijkste en beste aanbiedingen van de week. Deze week zien we onder andere goedkope smartphones en aantrekkelijke tv-deals.

Elke week licht AD Tech de eerlijkste aanbiedingen uit op het gebied van tech. Dat doen we op basis van een slimme tool die de aanbieding vergelijkt met het prijsniveau van vorige week. Zo weet je meteen of de aanbieding ook daadwerkelijk een aanbieding is.

Deze week zien we onder andere de Xiaomi Pocophone F1 die ruim twintig procent goedkoper is dan vorige week. De Pocophone F1 blijft een aanrader voor mensen die veel kenmerken van een high-end telefoon willen voor minder geld. Hij heeft zelfs een paar voordelen ten opzichte van veel duurdere telefoons. Zo heeft hij geen breekbare, glazen achterkant, wel een 3,5mm-uitgang en geen hoge prijs voor een telefoon met een krachtige chip. De camera achterop viel voor de prijs niet eens tegen en de accuduur, het scherm en de luidsprekers zijn prima. Wat je wel mist, is een goede frontcamera, nfc en snel 4g.

Ook de Samsung Galaxy A50 - de bestverkopende Galaxy van het moment - zien we terugkomen met een prijsafname van ruim 22 procent. We noemden het toestel eerder de ‘koning van de goedkope smartphone’ vanwege de uitstekende prijs-kwaliteit verhouding en de uitstekende camera en software.

Bekijk hieronder de beste aanbiedingen. Deze lijst wordt continu ververst.