Elon Musk.
Volledig scherm
Elon Musk. © REUTERS

Elon Musk was eventjes niet meer de rijkste man ter wereld: ‘Hij heeft te veel betaald voor Twitter’

Elon Musk was woensdag even niet meer de rijkste man ter wereld, zegt zakenblad Forbes. Door de aankoop van Twitter en de aandelen in Tesla die hij daarvoor van de hand deed, is zijn vermogen dit jaar gedaald. De Fransman Bernard Arnault werd daarna de rijkste. Hij is eigenaar van luxeconcern LVMH, dat modehuizen als Louis Vuitton, Christian Dior en Fendi bezit, maar ook diverse drankmerken als champagnehuis Moët & Chandon en cognacmerk Hennessy.

34 reacties

 • Inri van Hulst

  2 maanden geleden
  mijn berichtje is natuurlijk wat sarcasme. voor een miljardair leeft de man bijzonder karig, geen jachten of autoverzameling. de man werkt gewoon hard, en of je hem wel mag of niet, hij gaat gewoon door en wijkt niet van zijn principes af. ik mag hem.
 • jan van Blitterswijk

  2 maanden geleden
  @Emile Michel Hobo, zoals jij er instaat betekent dat niet Musk de rijkste man ter wereld is maar onze eigen Harmen van Wijnen. Hij is namelijk bestuursvoorzitter van het ABP en heeft 461 miljard aan pensioengelden in beheer.
 • Norbert Schooten

  2 maanden geleden
  Heb respect voor deze man, niet altijd zo jaloers zijn, deze man heeft het verdient
 • Inri van Hulst

  2 maanden geleden
  met al dat geld gaat Elon Musk , vast een nog groter jacht kopen , dan de 3 grote jachten die hij al heeft. man heeft geen idee wat , sparen voor later , betekent.
 • M Waarhold

  2 maanden geleden
  Ik merk wel om me heen en dat vind ik wel heel bijzonder, de mensen die in een Tesla rijden ineens fan zijn van zo'n man. En rijke mensen vinden rijke mensen interessant maar waarom weet men niet.....
 1. Onderwijsminister sluit smartphoneverbod in de klas niet langer uit

  Onderwijs­mi­nis­ter sluit smartphone­ver­bod in de klas niet langer uit

  Onderwijsminister Dennis Wiersma sluit het niet meer helemaal uit dat er een verbod komt om smartphones te gebruiken in de klas. In november was Wiersma samen met een meerderheid van de Kamer tegen het voorstel van het CDA en de PVV. Dat was aan de leraren zelf, vond hij. Maar de minister hoort signalen dat het leraren amper lukt de smartphone eigenstandig uit de klas te weren. Hij wil daarom in gesprek met onder meer scholen en staat open voor een verbod als daar grote behoefte aan is.