Volledig scherm
Enzo Knol. © anp

Enzo Knol in clinch met StukTV na slecht gevallen grap

YouTube-ster Enzo Knol heeft een video van collega-vloggers StukTV offline laten halen omdat de grap in het filmpje, volgens hem, zijn privacy heeft geschonden. Op de beelden was te zien hoe Giel, Thomas en Stefan van StukTV onlangs midden in de nacht luidruchtig feest vieren in de tuin van Knol. Enzo's vriendin Dee barstte in huilen uit en het getraumatiseerde stel zegt niet meer alleen te durven slapen.

Op Twitter laat de vermeende YouTube-miljonair weten dat hij de jongens van StukTV niet 'haat', maar dat hun actie simpelweg illegaal is.

Hij kon het niet waarderen dat de heren om 02:30 uur 's nachts herrie maakten in zijn tuin. ,,De nachten ervoor had ik amper geslapen en ik had mijn rust nodig want ik had een belangrijke afspraak de volgende ochtend'', schrijft Enzo in een reactie op YouTube.

,,Het is superaangstaanjagend als je die kant van het huis niet kunt zien. Mensen bonken op mijn ramen, mensen schreeuwen en roepen mijn naam. We hoorden keihard vuurwerk.'' Enzo zegt zowel de buurvrouw als zijn huurbaas op zijn dak te hebben gehad.

Respect
De succesvolle vlogger houdt wel van een grapje, zegt hij. ,,Maar dit kun je gewoon niet maken, vind ik.'' Knol zegt in de bewuste nacht een 'super goed gesprek' te hebben gehad met de grappenmakers van StukTV en te hebben gevraagd de beelden niet te publiceren.

Hij baalt ervan dat dit toch is gebeurd en heeft het filmpje van het internet laten halen. Giel de Winter van Stuk zegt op Twitter ook nog steeds respect te hebben voor Enzo. ,,Altijd gehad en nog steeds. Geniet van beide kanalen.''

  1. Voor miljoenen gedupeerde beleggers eisen dat Canada ‘overleden’ cryptobankier opgraaft

    Voor miljoenen gedupeerde beleggers eisen dat Canada ‘overleden’ cryptoban­kier opgraaft

    In december vorig jaar overleed de directeur en oprichter van het Canadese beleggingsbedrijfje QuadrigaCX, Gerald Cotton, tijdens een huwelijksreis in India. Althans, dat is de lezing van zijn weduwe Jennifer Robertson. Aan haar verhaal wordt door voormalig klanten van Cotton flink getwijfeld. Waarom? Omdat zijn dood op zijn minst bedenkelijk is. 190 miljoen in cryptomunten belegde Canadese dollars bleken spoorloos na Cottons overlijden.

Poll

Disney+ abonnee geworden?

  • Ja, hoe meer streaming hoe beter! (10%)
  • Ja, tijdelijk in elk geval (13%)
  • Nee, ik hou het bij Netflix (47%)
  • Nee, ik doe niet aan streaming (29%)
6089 stemmen