Hein Daanen denkt dat we in de toekomst vaker verwarmende kleding dragen. Hij draagt: Handschoenen (ANWB). Warme vingers en hand, met aan-uitknop. Sportjack (AGU). Verwarmde borstkas, juist daar is het effectief. Skisokken (Alphenheat). Voor warme tenen en met afstandsbediening.
Volledig scherm
PREMIUM
Hein Daanen denkt dat we in de toekomst vaker verwarmende kleding dragen. Hij draagt: Handschoenen (ANWB). Warme vingers en hand, met aan-uitknop. Sportjack (AGU). Verwarmde borstkas, juist daar is het effectief. Skisokken (Alphenheat). Voor warme tenen en met afstandsbediening. © Jean-Pierre Jans

Even je sokken opladen: werken warmtehouders?

Voor jou getestSokken, handschoenen en andere kledingstukken die zijn voorzien van slimme snufjes beloven je in de winter warm te houden. Werkt dat?

  1. Snapchat past liegende chatbot aan na forse kritiek, Tweede Kamer blijft kritisch

    Snapchat past liegende chatbot aan na forse kritiek, Tweede Kamer blijft kritisch

    Snapchat heeft de slimme geautomatiseerde chatdienst aangepast na berichtgeving van deze site. Het programma My AI voerde op basis van kunstmatige intelligentie (AI) gesprekjes met Nederlandse gebruikers. Daarbij deed de bot of hij echt was en probeerde hij op verzoek dates met kinderen te regelen. Tweede Kamerleden blijven desondanks kritisch: ze stellen Kamervragen en eisen opheldering van staatssecretaris Alexandra van Huffelen (Digitalisering). Ook de Kinderombudsman haalt uit: ,,Hoe verantwoord is dit voor kinderen?”