De PlayStation 5 is nog steeds moeilijk te krijgen.
Volledig scherm
De PlayStation 5 is nog steeds moeilijk te krijgen. © EPA

Foutje, bedankt: Coolblue kan honderden bestelde PlayStation 5-consoles toch niet leveren

Webwinkel Coolblue liep op donderdag een blauwtje, toen bleek dat tot honderden bestelde PlayStation 5-spelcomputers toch niet aan klanten geleverd kunnen worden.

1 reactie

  • Marco Zelf

    3 weken geleden
    Lullig voor Coolblue én de klanten. Het is vooral jammer om te lezen dat sommige klanten (kennelijk) uit hun dak gaan omdat er niet geleverd kan worden en zij hun geld terug krijgen. Tegen hen kan ik alleen maar zeggen: wees blij dat je bij Coolblue besteld hebt, die doen wat zij beloven en betalen snel terug. Dat is niet overal zo. Hinderlijke fout in het artikel: AD schrijft bij ‘tot het einde van het jaar slecht leverbaar’ dat het zeker nog een jaar duurt. Het verschil is 5 maanden 😉
  1. Jaël (25) leent 1000 euro per maand: ‘Voor studie, maar ook gewoon omdat het kan’

    Jaël (25) leent 1000 euro per maand: ‘Voor studie, maar ook gewoon omdat het kan’

    Jongeren die vanaf 2015 begonnen zijn met een studie, zitten door het leenstelsel na het afronden ervan vaak met schulden tot in de tienduizenden euro’s. Hoe gaan jongeren met deze schulden om? Zijn ze zich bewust van de verantwoordelijkheden van het afbetalen? En welke gevolgen brengen dit soort schulden met zich mee op de lange termijn? Wij zoeken het uit in deze reeks. Vandaag deel 2, over maximaal lenende studenten.