Volledig scherm
Foto ter illustratie © ANP

Foutje: Ziggo-medewerker vergeet ‘zeurwijf’ in de wacht te zetten

Tijdens een gesprek met de klantenservice gebeurt het regelmatig dat je in de wacht wordt gezet. Maar soms wordt er wel eens een foutje gemaakt, bijvoorbeeld bij Marjolein Schepers. Een medewerker van Ziggo vergat haar in de wacht te zetten, waardoor Schepers het gehele – vrij onaardige – gesprek kon horen. 

Zo hoorde Schepers dat de medewerker genaamd Thomas haar een ,,vervelende klant’’ en een ,,zeurwijf’’ noemde. Ook laat hij weten geen zin te hebben in het gesprek. Maar zodra hij door had dat Schepers het gehele gesprek kon horen, hing hij de telefoon op.

Quote

Geef hem alsje­blieft loonsverho­ging of een doos Merci, zodat hij weer gemoti­veerd wordt

Marjolein Schepers

Schepers besloot het er niet bij te laten zitten en plaatste het voorval op de Facebookpagina van Ziggo. Hierbij vroeg ze niet om zijn ontslag of om een hartig woordje van Ziggo met hun medewerker. In plaats daarvan zegt ze: ,,Geef hem alsjeblieft loonsverhoging of een doos Merci, zodat hij weer gemotiveerd wordt.’’ Het bericht heeft inmiddels 766 likes gekregen op Facebook en ook Ziggo heeft gereageerd. ,,Hoi Marjolein, Dit kan inderdaad echt niet! Geen woorden voor… Stuur in een privébericht je adresgegevens en klantnummer, dan ga ik er achteraan’’, schrijft een medewerker van Ziggo.

Goedmaken

Met Schepers is het inmiddels goed gemaakt, vertelt ze op Facebook. ,,Zojuist heeft Rick van Ziggo mij gebeld en excuses aangeboden voor het voorval van vanmiddag.’’ Daarnaast krijgt ze twintig euro korting op haar volgende factuur. Thomas kan bovendien rekenen op een gesprekje met Ziggo, aldus Schepers.  

Volledig scherm
© Facebook
Volledig scherm
© Facebook
Volledig scherm
De reactie van Marjolein. © Facebook
 1. Tinderoplichter troggelt zijn nieuwe liefje 8000 euro af
  PREMIUM

  Tinderop­lich­ter troggelt zijn nieuwe liefje 8000 euro af

  Een 29-jarige Papendrechter is dinsdag door de politierechter in Dordrecht veroordeeld tot tweehonderd uur werkstraf en drie maanden voorwaardelijke celstraf. De man maakte in een paar maanden tijd met allerlei smoezen 8000 euro afhandig van een vrouw uit Alkmaar die hij had leren kennen op de datingapp Tinder. De psychiatrisch verpleger stal verder 625 euro van de rekening van een cliënt op zijn werk in Sliedrecht.

Poll

Wat vind jij het belangrijkste aan een smartphone?

Wat vind jij het belangrijkste aan een smartphone?

 • De camera (16%)
 • De schermkwaliteit (15%)
 • Het gewicht (1%)
 • Het formaat (8%)
 • De snelheid (31%)
 • Veiligheid en privacy (29%)
509 stemmen