Volledig scherm
© AFP

Inspiratie nodig? Dit zijn deze feestdagen de beste tech-cadeaus

Gift GuideDe feestdagen komen er weer aan en dat betekent tijd voor cadeau’s! Dat gaat voor veel mensen niet zonder slag of stoot dus helpt deze site je een handje. We gingen op zoek naar de leukste tech-cadeau’s voor jong en oud. Vandaag deel twee.

Lees hier deel één en deel twee van de Gift Guide.

Creality 3D Ender-3

Volledig scherm
Creality 3D Ender © Creality

Met de 3D-printer van Creality kun je jouw creativiteit naar een hoger niveau tillen. Het kost even wat oefening en wat inleeswerk, maar daarna kun je vrijwel alles wat je maar kan bedenken printen. Leuk idee om de kerstversiering dit jaar volledig te printen? Met de 3D Ender-3 van Creality is dat makkelijk voor elkaar te krijgen. Lees hier meer informatie.

Seagate Game Drive voor PS4 2TB

Volledig scherm
Seagate Game Drive © Seagate

Ken je dat? Heb je eindelijk dat nieuwe spel gekocht, heb je geen opslagruimte op jouw PlayStation 4. Met de externe Seagate Game Drive met 2 terabyte aan ruimte heb je daar nooit meer last van. Aansluiten via de usb-poort op jouw PS4 en starten maar. Je kan de harde schijf ook gewoon meenemen naar vrienden en familie. Installeren kost slechts drie minuten. Klik hier voor meer informatie.

LG OLED E9

Volledig scherm
LG E9 © LG

Klaar om jouw Netflix-sessies te upgraden naar een hoger niveau? Overweeg dan de OLED E9 van LG. De meer dan 8 miljoen zelfoplichtende pixels zorgen voor een perfect zwart, waardoor kleuren nog beter tot hun recht komen. Deze televisie ziet er ook nog eens erg mooi uit, waardoor het apparaat een mooie toevoeging is aan de woonkamer. Klik hier voor meer informatie.

Asus VivoBook S15

Volledig scherm
VivoBook S15 © ASUS

De Asus VivoBook S15 is een laptop die ideaal is voor de alleskunners onder ons. De sterke i7-processor zorgt ervoor dat je gemakkelijk kunt internetten, e-mailen maar ook foto’s in bijvoorbeeld Photoshop kunt bewerken. De 512 GB SSD zorgt ervoor dat je laptop binnen 15 seconden opstart en dat je genoeg ruimte hebt voor al jouw foto’s, video’s en documenten. De laptop is dus erg veelzijdig. Klik hier voor meer informatie.

Ring Video Doorbell 2

Volledig scherm
Ring Video Doorbell 2 © Ring

Je stulpje is niet compleet zonder een videodeurbel. Die van Ring zorgt ervoor dat je gemakkelijk kan zien wie er aan de deur staat. Dat niet alleen, je krijgt direct een melding op je telefoon en via je telefoon kun je ook eenvoudig met je bezoek spreken. Vanaf nu mis jij dus geen enkel pakketje en laat je de postbode makkelijk weten dat hij het pakketje bij de buren af mag leveren! Dit jaar weet je dus zéker dat ook jouw cadeautjes op tijd onder de boom liggen. Klik hier voor meer informatie.

FRITZ!Box 7590 + FRITZ!Repeater 1200

Volledig scherm
FRITZ!Box © AVM

Maak je wifi thuis nog krachtiger! En de FRITZ!Repeater 1200 is ideaal om eenvoudig en snel je WiFi-netwerk uit te breiden. Gecombineerd met de FRITZ!Box wordt de Repeater onderdeel van een zogenoemd Mesh WiFi-netwerk waardoor je nog meer wifi-dekking hebt in het hele huis. Installatie is eenvoudig en het systeem spreekt voor zich. Zo kun je hoe dan ook tot in het verste hoekje van het huis genieten van een snel en stabiel draadloos netwerk. Klik hier voor meer informatie