Jeroen Pols (L) en Willem Engel komen aan bij de rechtbank voor het kort geding van Viruswaarheid tegen het RIVM en de Staat.
Volledig scherm
Jeroen Pols (L) en Willem Engel komen aan bij de rechtbank voor het kort geding van Viruswaarheid tegen het RIVM en de Staat. © ANP

Link viruswaarheid.com schakelt door naar site RIVM: ‘Maar wij hebben het niet gedaan’

Een onbekende heeft op internet de domeinnaam viruswaarheid.com gekocht. Wie op deze link klikt, komt op de officiële website terecht van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid (RIVM). Op Twitter wordt er veel op gereageerd. ,,Ik moet zeggen dat viruswaarheid wel een zeer betrouwbare website heeft", zegt iemand.

  1. Microsoft: Geen zoekresultaten ‘tank man’ Tiananmen bij zoekmachine Bing door fout

    Microsoft: Geen zoekresul­ta­ten ‘tank man’ Tiananmen bij zoekmachi­ne Bing door fout

    Er verschenen vrijdag bij zoekmachine Bing in de Verenigde Staten geen resultaten bij de zoekopracht ‘tank man’ vanwege een ,,onopzettelijke menselijke fout’’, aldus Microsoft. Het was vrijdag 32 jaar geleden dat het Chinese leger het Tiananmenprotest in Beijing met grof geweld neersloeg. De beelden van een demonstrant die in zijn eentje een tankcolonne tegenhoudt door ervoor te gaan staan, zijn iconisch geworden voor het protest op het Plein van de Hemelse Vrede. Het uitblijven van zoekresulaten wekte vrijdag wereldwijd vrees over eventuele Chinese censuur.