Een 16-jarige jongen uit Londen is aangehouden voor betrokkenheid bij de enorme cyberaanval in maart op het antispambedrijf Spamhaus (foto ter illustratie).
Volledig scherm
Een 16-jarige jongen uit Londen is aangehouden voor betrokkenheid bij de enorme cyberaanval in maart op het antispambedrijf Spamhaus (foto ter illustratie). © ANP XTRA

Londense tiener opgepakt voor aanval Spamhaus

Een 16-jarige jongen uit Londen is aangehouden voor betrokkenheid bij de enorme cyberaanval in maart op het antispambedrijf Spamhaus. Dat meldden Britse media vrijdag. De arrestatie was in het geheim en zou al in april hebben plaatsgevonden. Het is niet bekend of de jongen nog steeds vastzit.

 1. Kinderen aan de moestuin: 'Kweek in eierdoos of maak van druivendoosje een kweekkastje'
  PREMIUM

  Kinderen aan de moestuin: 'Kweek in eierdoos of maak van druiven­doos­je een kweekkast­je'

  Als je eenmaal bezig bent met gezond eten voor kinderen, is het een kleine stap naar je eigen groenten kweken. Marije Woertman uit Deventer wil kinderen aanzetten hun eigen groente en fruit te verbouwen. ‘Wat is er nou lekkerder dan je zelf geteelde worteltjes of komkommers eten?’ Om de drempel voor onder andere ouders nog lager te maken, opent ze nu een ‘Voorbeeld Kindermoestuin’.
 1. Met passen en meten wordt 94 meter lang superjacht door Alphen geloodst
  Play

  Met passen en meten wordt 94 meter lang superjacht door Alphen geloodst

 2. Striptekenaar Toon van Driel: 'Als ik het AD mag vullen met Knudde, kom ik pagina's tekort'
  Play

  Stripteke­naar Toon van Driel: 'Als ik het AD mag vullen met Knudde, kom ik pagina's tekort'