Miljardair Elon Musk vindt dat het platform voor korte berichtjes veel potentie heeft, maar dat die nu nog niet wordt waargemaakt.
Volledig scherm
Miljardair Elon Musk vindt dat het platform voor korte berichtjes veel potentie heeft, maar dat die nu nog niet wordt waargemaakt. © AFP

Megadeal rond: Twitter akkoord met overname door Tesla-baas Elon Musk

Twitter is akkoord met de overname van het socialemediabedrijf door Tesla-topman Elon Musk. De rijkste man op aarde telt alles bij elkaar zo’n 44 miljard dollar neer om de onderneming van de beurs te halen. Omgerekend gaat het om circa 41 miljard euro. Daarmee is een megadeal rond.

42 reacties

 • Dreeke Janssen

  2 maanden geleden
  Hopelijk maakt hij zijn belofte waar: Freedom of speech voor iedereen op twitter !
 • R. Koot

  2 maanden geleden
  Niet zo gek, Twitter was niet transparant meer. Maar het bij 1 persoon leggen is ook vragen om moeilijkheden. We gaan het zien. Nou ja ik niet want ik zit er niet op.
 • Norbert Schooten

  2 maanden geleden
  Ronald Wingerde, helemaal met jou eens, deze man heeft er hard voor gewerkt en heeft dit geld verdient, hij is niet materialistisch want hij heeft geen huis, geen vakanties, geen feesten enz. Tevens gebruikt hij zijn kennis en zijn geld voor het voortbestaan van de mensheid, en een betere wereld voor de mensen. Het is onzin om je geld aan Africa te geven, dat doet niemand, dat is een probleem dat moeten ze in Africa zelf gaan oplossen. Alleen maar respect voor deze man.
 • Koos (J.J.) de Jong

  2 maanden geleden
  Wellicht wordt Twitter nu niet meer geregeerd door de Democraten en wordt het rechtse tegengeluid niet meer geblokkeerd. Wilders moest er ook aan geloven.
 • Ronald Wingerde

  2 maanden geleden
  Het lijkt erop, gezien de vele reacties, dat geld verdienen nog steeds wordt gezien als iets oneerlijks. Als jij gewerkt hebt en dus wat hebt verdiend, geef je dat dan ook allemaal aan Afrikanen die niet te eten hebben? Nee toch? Je gaat ook op vakantie en uit eten om wat te vieren. Mensen die succesvol zijn moeten maar delen met anderen en hun verdiensten maar moeten verzorgen? Zelf je best doen om wat te bereiken geeft echt veel meer voldoening dan je hand ophouden.