Volledig scherm
Knotty Nicole laat gehaakte Pokémon achter bij PokéStops, zodat spelers ze kunnen vinden. © Facebook

Moeder haakt Pokémon en laat ze achter bij PokéStops

Een Texaanse moeder, die zichzelf Knotty Nicole noemt, laat leuke verrassingen achter voor spelers van Pokémon Go. De vrouw haakt Pokémon en laat de knuffels achter bij zogeheten PokeStops.

Volledig scherm
© Facebook

De gehaakte Pokémon zijn onderdeel van een project dat de moeder #CrochetGo noemt. Knotty Nicole heeft inmiddels vele soorten Pokémon gemaakt, van Magikarp tot Oddish. Het uiteindelijke product verstopt ze bij een PokéStop, een plek in het spel waar je onder meer Pokéballs kunt krijgen.  

Op Facebook krijgt Nicole talloze enthousiaste reacties op haar haakwerkjes. ,,Mijn dochter gaat gillen als ik dit aan haar laat zien'', reageert één gebruiker. ,,Zo schattig! Bedankt voor het delen van je tijd en talent'', zegt een ander. 

Gelukkig voor ons hoef je niet helemaal naar Texas om een dergelijke Pokémon te bemachtigen. Knotty Nicole heeft alle patronen gratis online geplaatst, zodat je ze zelf ook kunt haken.

  1. Schermtekort op je laptop? Met deze draagbare schermen krijg je meer beeld

    Schermte­kort op je laptop? Met deze draagbare schermen krijg je meer beeld

    Het klinkt ideaal: een laptop van net een kilogram in je tas en overal aan de slag. Een kwestie van openklappen en je kunt werken of je met iets minder serieus bezighouden. Dat concept heeft echter een nadeel, want je moet het op je laptop stellen met maar één scherm: het ingebouwde scherm. Wil je er eentje extra? Dan kan je een draagbaar scherm kopen. Tweakers bekeek drie exemplaren, die je gewoon via usb kan aansluiten op je laptop. Welke is de beste?