Volledig scherm
Laura verkleedt haar dochtertje stiekem wanneer ze slaapt © Laura Izumikawa via Instagram

Moeder trekt slapend dochtertje maffe outfits aan

Fotograaf Laura Izumikawa uit Los Angeles is de kersverse moeder van een dochtertje van 4 maanden, Joey Marie. Tijdens één van haar middagdutjes kwam de moeder op het idee om haar baby te verkleden als Pikachu, Doornroosje en Goku van Dragon Ball Z. De foto's zijn op Instagram al talloze keren geliket.

Quote

Het is vooral moeilijk om zelf niet in de lach te schieten

Laura Izumikawa

,,Joey slaapt zo diep dat het me grappig leek om wat dingen om haar heen te leggen en zo hilarische foto's naar onze vrienden en ouders te sturen," vertelt de jonge moeder aan Buzzfeed.

Ze knutselt zelf de outfits in elkaar met spullen die ze in huis vindt of leent ze van vrienden. Van Pikachu en het vrijheidsbeeld tot een hamburgerverkoper: heel wat bekende figuren passeren de revue. De foto's deelt ze vervolgens via Instagram, waar ze inmiddels ruim 167.000 volgers heeft.

Onnozel
,,Het is vooral moeilijk om zelf niet in de lach te schieten," vertelt de fotografe.  Maar haar zorgeloze baby slaapt gewoon door. ,,Joey lacht meestal eventjes en valt dan meteen weer in slaap. Wat wel gek is, want als ik het zou zijn, zou ik niet zomaar weer in slaap kunnen vallen met zo'n onnozele pruik op mijn hoofd."

Izumikawa wil met de foto's de dag van anderen opvrolijken en hoopt ook dat Joey er later om kan lachen. ,,Als ze een kind van haar ouders is, dan heeft ze waarschijnlijk gevoel voor humor en zal ze er hard om lachen," zegt ze. Ze wil met de foto's een kalender voor 2017 maken als cadeau voor vrienden en familie. Ze besluit: ,,Ik hoop echt dat ze later ziet hoe ongelooflijk geliefd ze was."

  1. Nog een 8K-televisie onder de loep: ultiem kijken voor ultieme prijs

    Nog een 8K-televisie onder de loep: ultiem kijken voor ultieme prijs

    Nog geen twee maanden geleden bekeken we een van de eerste 8K-televisies op de markt. We waren enthousiast, maar hadden serieuze twijfels over 8K. Er is tenslotte bijna geen content in die resolutie. Inmiddels is het alweer tijd voor de verbeterde versie van die televisie. De vraag of 8K een plek heeft in de huiskamer blijft echter onbeantwoord. Vooral bij een tv met een prijskaartje van, houd je vast, 7000 euro. Hoe dan ook, Hardware.Info bekeek de Samsung QR950R. Dit is de conclusie.