Volledig scherm
PREMIUM
© Shutterstock

Nooit meer zelf stofzuigen: deze robotstofzuigers zijn het best getest

Terwijl jij op je werk zit te vergaderen of in de sportschool staat te zweten, zuigt je gerobotiseerde huishoudhulp zonder morren de vloeren. Robotstofzuigers worden steeds slimmer, sneller en schoner.

In theorie is stofzuigen een van de meest bevredigende huishoudelijke taken: je ziet razendsnel resultaat zonder al te veel gezwoeg. In de praktijk heeft de kerstboom alweer een vracht nieuwe naalden gedropt voor je de stofzuiger goed en wel hebt opgeborgen, of schudt de hond alweer de volgende haarplukken los na een fikse wandeling. Het verklaart de stormachtige opmars van de robotstofzuigers. Een toekomst waarin de mens door robots op zijn wenken wordt bediend is nog ver weg, maar stofzuigen is een taak die ze ons wel uit handen kunnen nemen.

  1. Voor miljoenen gedupeerde beleggers eisen dat Canada ‘overleden’ cryptobankier opgraaft

    Voor miljoenen gedupeerde beleggers eisen dat Canada ‘overleden’ cryptoban­kier opgraaft

    In december vorig jaar overleed de directeur en oprichter van het Canadese beleggingsbedrijfje QuadrigaCX, Gerald Cotton, tijdens een huwelijksreis in India. Althans, dat is de lezing van zijn weduwe Jennifer Robertson. Aan haar verhaal wordt door voormalig klanten van Cotton flink getwijfeld. Waarom? Omdat zijn dood op zijn minst bedenkelijk is. 190 miljoen in cryptomunten belegde Canadese dollars bleken spoorloos na Cottons overlijden.

Poll

Disney+ abonnee geworden?

  • Ja, hoe meer streaming hoe beter! (10%)
  • Ja, tijdelijk in elk geval (13%)
  • Nee, ik hou het bij Netflix (47%)
  • Nee, ik doe niet aan streaming (29%)
6089 stemmen