Volledig scherm
PREMIUM
© Shutterstock

Op volle snelheid tikken: dit zijn de beste compacte toetsenborden

Voor jou getestHalf Nederland werkt voorlopig thuis. Met welke kantooruitrusting kom je aan de keukentafel goed voor de dag? Deel 2: kleine, fijne toetsenborden.

Schoolschriften, koffiekopjes, legpuzzels, kleurpotloden, ontbijtbordjes, computerschermen: wie in deze tijden noodgedwongen met het voltallige gezin aan de keukentafel werkt, moet knokken voor elke vierkante centimeter. Handig is het niet als het halve huishouden op een fullsize toetsenbord tikt. Deze brede ramplanken zijn naast de standaard cijferrij (boven de lettertoetsen) uitgerust met een numpad waar de cijfers als op een rekenmachine gegroepeerd staan. Handig als je vaak de accountant uithangt, voor de meeste mensen een uithoek van het toetsenbord die zelden wordt aangeraakt. Compleet overbodig gebruik van de ruimte.

  1. Trump dreigt met sluiting social media-bedrijven na waarschuwing over misleidende tweets

    Trump dreigt met sluiting social me­dia-bedrijven na waarschu­wing over misleiden­de tweets

    De Amerikaanse president Donald Trump heeft via Twitter gezegd dat hij social media-bedrijven wil aanpakken omdat die volgens hem Republikeinen de mond zouden snoeren. Hij dreigt de bedrijven door middel van wetgeving regels op te leggen of ze zelfs te sluiten. Eerder op de dag reageerde Trump al woedend op het besluit van Twitter om gebruikers te waarschuwen dat tweets van de president ‘mogelijk misleidende informatie’ bevatten.