Medewerkers van post- en pakketbezorger PostNL sorteren in aanloop naar Black Friday pakketjes in het pakkettensorteercentrum.
Volledig scherm
Medewerkers van post- en pakketbezorger PostNL sorteren in aanloop naar Black Friday pakketjes in het pakkettensorteercentrum. © ANP

PostNL moet klanten en webwinkels teleurstellen door topdrukte na Black Friday

PostNL kan de grote vraag naar pakketten niet helemaal aan. De pakketbezorger bezorgt deze week een recordaantal van ruim 10 miljoen pakketten, maar moet ‘tot zijn spijt’ ook klanten en webwinkels teleurstellen. Dat bevestigde PostNL na berichtgeving door NOS. ,,Stuur je pakketjes pas terug na Sinterklaas.”

 1. Topdrukte Maastricht door Franstalige Belgen: ‘85 procent van shoppers kwam uit Wallonië’

  Topdrukte Maastricht door Franstali­ge Belgen: ‘85 procent van shoppers kwam uit Wallonië’

  Van het winkelend publiek in Maastricht afgelopen zaterdag, Black Friday, kwam 85 procent uit het Franstalige deel van België. Dat zei burgemeester Annemarie Penn-te Strake dinsdag op basis van de ervaringen van onder meer de zogenoemde hospitality guides en handhavers, evenals de informatie die haar bereikte vanuit de wachtrijen bij winkels. Penn heeft een brief geschreven aan de gouverneur van de provincie Luik met het verzoek mensen op te roepen niet in Maastricht te komen winkelen.
 1. Gommers: 'Je kunt een derde golf verwachten, daar stonden we niet bij stil'
  Play

  Gommers: 'Je kunt een derde golf verwachten, daar stonden we niet bij stil'

 2. Sneeuw op komst in het hele land
  Play

  Sneeuw op komst in het hele land