Volledig scherm
PREMIUM
© Jean-Pierre Jans

Printers voor zzp’ers getest: welke is de beste?

Voor jou getestNotulen, contracten, rapportages… zzp’ers en flexwerkers moeten het nodige papierwerk thuis afdrukken, scannen en kopiëren. We vergeleken tien semiprofessionele all-in-one printers voor thuiskantoren.

Kunt u zich De Rij nog herinneren? U weet wel, het fileleed bij de kantoorprinter omdat Angelique van de afdeling marketing weer eens heimelijk het huiswerk van haar kroost stond af te drukken, of omdat men het zoveelste vastgelopen A4’tje moest losscheuren uit de tanden van het beest. Het zijn haast nostalgische taferelen, nu steeds meer Nederlanders als zzp’er of flexwerker buiten kantoor hun brood verdienen. Al die uitgevlogen arbeidskrachten blijven natuurlijk wel printen. Ook de thuiswerker krijgt de nodige paperassen te verhapstukken die voor een mapje, envelop of paperclip bestemd zijn. ,,Dan hebben we het nog niet over de scanner, die bijvoorbeeld nodig is voor het verzenden van ondertekende overeenkomsten”, onderstreept Friso Weijers van Hardware.info. ,,Zeker voor zelfstandigen die van hun huis hun kantoor hebben gemaakt, zijn multifunctionals onmisbaar gereedschap.”

  1. Van ‘f*ck off’ tot ‘bescheiden glimlachje’: waarom iedereen de simpelste smiley zo anders interpreteert

    Van ‘f*ck off’ tot ‘bescheiden glimlachje’: waarom iedereen de simpelste smiley zo anders interpre­teert

    ‘De allervreselijkste emoji’ noemt cartooniste ‘Niet nu Laura’ het. Ze heeft het over de simpele smiley met de neutrale glimlach, de slightly smiling face genaamd. Het internet barst van de memes over hoe we die emoji ervaren. Is hij gewoon blij? Ironisch? Passief-agressief? Zo’n simpele emoji blijkt voor velerlei uitleg vatbaar. Mediapsycholoog Koen Ponnet onthult waarom.