Go UFO.
Volledig scherm
© Go UFO.

Site maakt WikiPedia-pagina voor iedere gewone sterveling

Je hebt het pas gemaakt, als je op WikiPedia staat, luidt een modern gezegde. WikiPedia, de 5de meest populaire site in de wereld, heeft 25 miljoen lemma's, maar een plaatsje in de online encyclopedie verwerven doe je niet zomaar. WikiPedia is weliswaar gecrowdsourced, maar de actieve community is alert op niet-relevante egopagina's die niet-publieke figuren voor zichzelf aanmaken.

 1. Adelbert claimde coronacheck.nl al vóór eerste besmetting en verkocht die aan de overheid
  ophef om registratie

  Adelbert claimde coronacheck.nl al vóór eerste besmetting en verkocht die aan de overheid

  Een door de overheid beheerde coronawebsite blijkt vóór het uitbreken van de coronacrisis in Nederland al vastgelegd. De domeinnaam ‘coronacheck.nl’ werd op 25 februari 2020 geregistreerd, nog voordat het eerste coronageval in Nederland bekend werd. Dit blijkt geen vooropgezet plan, zoals op sociale media flink wordt gesuggereerd, maar een strategische zet door een Nederlandse ondernemer. ,,Ik heb gegokt en de domeinnaam met winst doorverkocht.”
 2. Te veel lawaai op kantoor? Dit zijn de beste koptelefoons met noisecancelling

  Te veel lawaai op kantoor? Dit zijn de beste koptele­foons met noisecan­cel­ling

  De kantoren lopen weer vol met collega’s. Hunker jij naar de stilte van je serene thuiswerkplek? Met een noisecancelling koptelefoon demp je storende omgevingsgeluiden. Zo verzeker je jezelf van vlotte calls en kun je aangenaam verder werken met je lievelingsmuziek op de achtergrond. Hoe werkt noisecancelling precies en wat zijn de beste hoofdtelefoons met noisecancelling? Hardware.Info zocht het voor je uit.