Een Vodafonewinkel in de Britse hoofdstad Londen. De telefoonprovider kampt vandaag voor de derde keer deze maand met een storing van zowel het mobiele netwerk als bellen.
Volledig scherm
Een Vodafonewinkel in de Britse hoofdstad Londen. De telefoonprovider kampt vandaag voor de derde keer deze maand met een storing van zowel het mobiele netwerk als bellen. © AFP

Storing bij Vodafone na drie uur verholpen, ook 112 was slecht bereikbaar voor klanten

De storing bij Vodafone, de derde in twee weken, is weer verholpen. Zowel bellen als mobiel internet werkten voor de gebruikers van het Vodafone-netwerk niet. Ook alarmnummer 112 was slecht bereikbaar voor Vodafone-gebruikers. Klanten worden naar alle waarschijnlijkheid niet gecompenseerd.

4 reacties

 • René Venema

  1 jaar geleden
  Er komt inderdaad geen compensatie. Had hierover bericht gestuurd kreeg als antwoord dat het dan moet gaan om storing langer dan 12 uur. Wat de vorige keer wel het geval was maar kreeg te horen dat dit volgens hen niet zo was. Slechte provider ga weer terug naar kpn denk ik.
 • Lydia Tjiook

  1 jaar geleden
  Vodafone is een waardeloos provider ! ik had eerst Tele 2 , ik had nog nooit gebeld voor klachten of problemen met bellen en internet. Ik ben geabonneerd vanaf augustus bij Vodafone , maar ik heb zo vaak gemeld dat ik problemen heb buitenhuis te bellen en mijn internet werk niet ! Ook Meerdere keren vanaf augustus gebeld! Ja mevr we zien hier dat u een oude toestel hebt ! Terwijl het een recente toestel is. Ik raad niemand Vodafone , teveel storingen en slechte sevice !!!!!
 • D.P. de Witt

  1 jaar geleden
  Het ziggo virus lijkt besmettelijk te zijn, Vodafone zou er goed aan doen om alleen verder te gaan.
 • G Wilmink

  1 jaar geleden
  Storing? Heb toch geen ontvangst!