Elon Musk.
Volledig scherm
Elon Musk. © REUTERS

Tesla-baas Elon Musk wil Twitter kopen voor ruim 43 miljard dollar, koers duikt in het rood

UPDATEDirect na de aankondiging van Tesla-baas Elon Musk dat hij het socialemediabedrijf Twitter wil kopen is het aandeel van Twitter flink gekelderd. Musk vindt dat het platform voor korte berichtjes veel potentie heeft, maar dat die nu nog niet wordt waargemaakt. Eerder werd al bekend dat de miljardair 9 procent van de aandelen van het bedrijf had gekocht, en grootste aandeelhouder is geworden.

17 reacties

 • Robert van der Linden

  4 maanden geleden
  Correctie, de koers is zeker niet in het rood gedoken
 • Sina Hogeboom

  4 maanden geleden
  Heb niks met Twitter hij koopt en koopt geef het aan de arme landen voor voedsel dan deze onzin!!Afrika en zo mensen die niks hebben!!
 • Karel Tichmann

  4 maanden geleden
  De nieuwe slogan van Musk wordt: "Make Twitter Great Again!" En elke linksdenkende valt weer gelijk van zijn stoel af. Op basis van opvallende irrationele overtuigingen en emoties ondermijnen de linksdenkende weer op meedogenloze wijze de belangrijkste principes waar onze wettelijke "Vrijheid van Meningsuiting" is op gebaseerd. Want de macht en/of het recht om te doen inlaten waar iemand zin in hebt, spreken en zich uiten en/of denken zoals men wil, daar hebben ze altijd een probleem mee gehad..
 • Hugo Van Oosterhout

  4 maanden geleden
  Die man heeft echt iets raars over zich heen, de “gestoorde professor” uitstraling… en alles wat hij doet is gelijk nieuws, creepy
 • J Vergouwen

  4 maanden geleden
  Het is een levensgevaarlijke ontwikkeling om dergelijke autoritaire, grenzeloze oligarchen onbeperkte macht te geven. Natuurlijk is deze man, in woord, vóór allerlei vrijheden. Vooropgesteld natuurlijk, zolang zijn eigen belangen niet geschaad worden. Mensen als Musk dienen tot op het bot gewantrouwd te worden, zeker als zij met hun eigen ruimteprogramma de ruimte onderzoeken op menselijke leefbaarheid en uitwijkmogelijkheden.