Grafische rekenmachines.
Volledig scherm
Grafische rekenmachines. © Jeroen Jazet

Vervang je dure grafische rekenmachine door deze apps

Het is een duur grapje om voor elk schoolgaand kind een nieuwe grafische rekenmachine te kopen, maar gelukkig zijn er apps die deze apparaten goed kunnen vervangen.

 1. Verkrachte vrouw eist 500 miljoen euro van Pornhub: ‘Mijn seksueel misbruik is vereeuwigd op internet’

  Verkrachte vrouw eist 500 miljoen euro van Pornhub: ‘Mijn seksueel misbruik is vereeuwigd op internet’

  Het moederbedrijf achter de populaire pornosite Pornhub wordt voor omgerekend 516 miljoen euro aangeklaagd vanwege vermeende verspreiding van illegale content. Bij deze groepsvordering gaat het in de meeste gevallen om pikante foto’s of filmpjes van vrouwen die nooit toestemming hebben gegeven voor publicatie. De initiatiefneemster van de grote rechtszaak is echter een Canadese vrouw, die plotseling beelden van het misbruik uit haar kindertijd op de site zag verschijnen. Zij spreekt nu voor het eerst anoniem.
 2. Adelbert claimde coronacheck.nl al vóór eerste besmetting en verkocht die aan de overheid
  ophef om registratie

  Adelbert claimde coronacheck.nl al vóór eerste besmetting en verkocht die aan de overheid

  Een door de overheid beheerde coronawebsite blijkt vóór het uitbreken van de coronacrisis in Nederland al vastgelegd. De domeinnaam ‘coronacheck.nl’ werd op 25 februari 2020 geregistreerd, nog voordat het eerste coronageval in Nederland bekend werd. Dit blijkt geen vooropgezet plan, zoals op sociale media flink wordt gesuggereerd, maar een strategische zet door een Nederlandse ondernemer. ,,Ik heb gegokt en de domeinnaam met winst doorverkocht.”