Bitcoins.
Volledig scherm
Bitcoins. © REUTERS

Waarde cryptomunten met sprongen omhoog, ondanks vrees voor strengere Amerikaanse regels

Cryptomunten bitcoin en ethereum (ether) hebben hun hoogste waarde bereikt in meer dan twee maanden. Dat is opvallend, aangezien er onzekerheid is rond strengere regels die de Verenigde Staten voor crypto’s willen invoeren. 

20 reacties

 • Robbert Scholten

  2 weken geleden
  Cryptomunten zijn net als monopoly,spelletjesgeld meer niet,trap er niet in,het is net als piramide spelen,je wordt belazerd,de wereld heef er meer dan twee duizend jaar over gedaan om een redelijk geld systeem te ontwikkelen en nog niet eens overal
 • Harm Platz Platz

  9 maanden geleden
  Verliezers zuller er wellicht zijn. Kijk eens naar de koersen /prijzen van de crypto's de afgelopen jaren. Dan is het duidelijk dat er veel meer winnaars zijn dan verliezers Hermannus Platz
 • Buijs

  9 maanden geleden
  Altijd grappig, die enthousiaste reacties. Van de verliezers hoor je tegelijkertijd nooit zo veel. Maar inderdaad: Ook aan een piramidespel kun je prima een smak geld verdienen. Het nadeel is alleen dat als de bubbel straks een keer barst, de gemeenschap de klap weer op mag vangen, zoals altijd. Zoals bij de bankencrisis en de creatief boekhoudende euro-landen. Dan begrijpt zogenaamd niemand weer ‘hoe het toch zover heeft kunnen komen’.
 • Wim Wensel

  9 maanden geleden
  Beleggen in cryptomunten is een leuker spel als al die loterijen waar je zeker weet dat de waarde van je inleg minimaal wordt gehalveerd en wordt gestoken in goede doelen waar je niks mee hebt.
 • M. Angel

  9 maanden geleden
  De overheden kunnen het wel belasten want het valt gewoon onder vermogen wat je elk jaar de waarde van op zou moeten geven. Als je dit niet doet, noem je dat zwartsparen.