Beeld ter illustratie.
Volledig scherm
Beeld ter illustratie. © Getty Images/Maskot

Weer een kapot iPhone-snoertje: zo voorkom je het

Het is een van de grootste ergernissen bij smartphonegebruik; het stukgaan van oplaadkabels. Het lijkt bijna alsof de fabrikanten het erom doen. Hoe kun je dit (enigszins) voorkomen en waar moet je op letten bij het aanschaffen en bewaren van deze kabels?

25 reacties

 • fons boeck

  2 maanden geleden
  Het is geen stekker maar een steker
 • Stefan Vlaminckx

  2 maanden geleden
  Op mijn Huawei, die ik volgend jaar pas vervang, lijkt het erop dat de stekker steeds mee speling krijgt. Op een gegeven moment piept je telefoon alleen nog maar omdat ie steeds het contact verliest. Stekker uit de telefoon. Stekker tussen je tanden. Ff flink bijten, en weer maandenlang storingsvrij laden
 • John Bluhmen

  2 maanden geleden
  Stukje ducttape om het stekkertje en klaar...
 • Marco S. Zelf

  2 maanden geleden
  Wat lezen mensen toch slecht. de iPhone wordt als voorbeeld gebruikt, maar het gaat over alle merken. Kabels gaan kapot als je ze onjuist gebruikt. Ik heb voor zo ver ik weet nog nooit een nieuwe kabel moeten kopen omdat hij 'zomaar' kapot gegaan is. Onze kinderen daartegen hebben er per telefoon (zowel Samsung als Apple) een stuk of 10 versleten, simpelweg omdat ze te lui zijn om het stekkertje er op een normale manier uit te halen, en aan de kabel trekken.
 • Pottema

  2 maanden geleden
  Samsung kopen, er is altijd iets met dat poppenspul uit Amerika!