FIFA 22.
Volledig scherm
FIFA 22. © EA

Wij speelden FIFA 22 alvast: dit vonden we ervan

Wij mochten alvast kort aan de slag met FIFA 22, dat de eerste ‘echte’ next-gen-editie in de gamereeks belooft te worden.

3 reacties

 • Badr Aarab

  1 jaar geleden
  Heeft helemaal geen zin om je mening als AD te vormen over het spel, als je de servers niet kan testen. Dat is elk jaar het grootste probleem. Fouten in het spel omdat de servers het niet kunnen dragen. Heb het jaren lang gespeeld, ben in december ergens gestopt en dat hou ik ook zo. Zal veel frustraties op die manier besparen, aangezien het EA helemaal niks uitmaakt wat de gebruikers ervan vinden. Just pay.
 • bjorn Roos

  1 jaar geleden
  Dit spel is niet goed. Its broken. Ook moet er een halt toe worden geroepen want die gokmachine slaat nergens op. je kan punten halen, maar geen spelers, je moet boxen open maken en maar hopen dat je iemand krijgt. Sommige boxen kosten 20 euro per x en dan is het maar de vraag of je er iets goed voor terug krijgt. Maar vooral, koop dit spel niet omdat het spel gewoon niet werkt.
 • Bart Bats

  1 jaar geleden
  Belachelijk dat men bij de pc versie überhaupt keuzes moet maken, men kan de nieuwe engine blijkbaar niet zo maken dat 't goed draait op lagere settings! Ik ben een van die ikweetniethoeveel pc gamers met een goed systeem en voel me nu toch niet goed behandeld door EA